Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/billardsport.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/billardsport.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Spil billard? - Hvorfor spille billard
Warning: Creating default object from empty value in /var/www/billardsport.dk/public_html/wp-content/themes/swatch/functions/admin-hooks.php on line 160

Spil billard? – Hvorfor spille billard?

Lad os bare være ærlige; billard er ikke en af de sportsgrene der giver overdrevne mængder sved på panden, og når det nu engang ikke er den sportsgren i verden der har det allerbedste ry, hvorfor så overhovedet gå i gang?

Den korte begrundelse er, at billard tilbyder muligheden for at lære, og udvikle, et sæt værktøjer der er mere end relevante i en nogenlunde normal hverdag.

 

Billard en er en gentlemansport, man opfører sig ordentligt!

Så kort kan det egentlig siges, det er ikke velset at komme med de store følelsesmæssige udbrud under kampene, man hilser pænt på hinanden før og efter, og man kalder selv de fejl man måtte lave. Det er en mentalitet der gennemsyrer sporten, og den bør holdes ved lige konstant.

For at blive en dygtig billardspiller kræves en veludviklet øje-hånd-koordination, koncentrationsevne, stort overblik samt evnen til at tænke taktisk. Vælger man en semi-videnskabelig tilgang til sporten er basal viden om fysik, herunder især vinkler og impuls også en fordel, ligesom evnen til at omsætte ballernes position på bordet til en art ”3D-kort” i hovedet er et nyttigt værktøj.

Det er selvfølgelig vigtigt at pointere at ovenstående ikke nødvendigvis behøves at være på plads inden man går i gang. Manglen på konditionstræning til trods, er billard en krævende sport, men samtidig meget givende, og du vil hurtigt mærke at de værktøjer du anvender når du står ved bordet, sagtens kan overføres til andre aspekter i tilværelsen.

Der er faktisk kun tilbage at kaste sig ud i det; find et bord, kom i gang, spil billard!