Warning: Creating default object from empty value in /var/www/billardsport.dk/public_html/wp-content/themes/swatch/functions/admin-hooks.php on line 160

Live Snooker

Lad det være sagt med det samme; holdningerne til live-transmissionerne af snooker er mange og meget forskellige!

For langt de flestes vedkommende handler det om, at man enten ser det på Eurosport med danske kommentatorer, eller finder ét eller andet “live stream” med uforståelige, polske kommentatorer!
Der er fordele og ulemper ved alle løsninger, men der er nok ingen vej udenom, at Eurosport med Henrik Kaj Hansen som kommentator, har en stor del af æren for, at interessen for snooker i Danmark har været støt stigende igennem de sidste 10 år. Det skyldes især en overvældende mængde baggrundsviden samt en udtalt passion for sporten, noget det kan være svært at matche!
MEN, hvad nu hvis der fandtes et sted hvor de viste ENDNU flere kamp, med tidligere topspillere som kommentatore…med alt hvad det måtte indebære af ekspertviden udi såvel spillet som de tanker der løber igennem hovedet på de der rent faktisk spiller de forskellige kampe? Hvad nu hvis, DU kunne sidde derhjemme og SELV vælge hvilke kampe du gerne ville se (af de TV-transmitterede selvfølgelig), i stedet for at skulle satse på Eurosports, trods alt, begrænsede udvalg?
Hvad nu hvis du kunne skaffe adgang til interviews og pressekonferencer såvel før som efter kampene, og hvad nu hvis, du kunne slippe for, at blive afbrudt af reklamer i tide og utide?!

 

BBC
Svaret er ret enkelt; BBC!
Der kan ikke herske tvivl om, at den mest influerende faktor på den internationale snooker-scene er, og bliver, BBC. Det handler om, at en stor del af præmiepengene kommer fra salg af TV-rettigheder, og her er BBC den primære drivfaktor. De transmitterer fra samtlige turneringer på World Tour’en, og har været foregangsmænd (sammen med Barry Hearns) i forhold til at få flere Europæiske lokationer med på turneringsplanen…og hvor Eurosport er tvunget til, at opdele det “feed” (signal) de modtager fra BBC på deres (2) kanaler, så kan DU, ved at skaffe adgang til BBC’s livestream, HELT selv bestemme hvilke kampe du vil følge!
BBC har, som det er tilfældet med DR, TV2 osv, deres kanaler liggende til streaming online, ved hjælp af den såkaldte iPlayer Eneste problem er, at man bliver mødt med en besked om, at “BBC iPlayer is only available in the UK”…

 

Snooker Live Stream
Hér hjælper Billardsport.dk dig! Nedenstående service koster den beskedne sum af 5$ for en måned, og ved at tilmelde sig og følge en simpel vejledning, giver den ubegrænset og GRATIS adgang til BBC’s livestream, helt og aldeles lovligt!

Klik HER for at tilmelde dig unblock-us og se LIVE SNOOKER!

Uden for kontekst
Det bør nævnes at selvsamme service også giver adgang til f.eks det amerikanske Netflix, Hulu og livestreams der normalt er forbeholdt indbyggere i det land servicen udbydes fra!
Unblock-US får Billarsports varmeste anbefalinger!!